Апартаменти в Гелзенкирхен

Търсите изгоден апартамент или частна квартира за престоя си в Гелзенкирхен? Тук можете да намерите голям избор от евтини нощувки в Гелзенкирхен!

В град Гелзенкирхен се намира в сърцето на Рурската област и е резултат от състава на няколко града. Днес тя е заета от около 260 000 жители и е 11-та по големина град в Германия, а също и в дома на Шалке 04.

С пазаруване миля "Bahnhofstrasse" в центъра на града и уютната атмосфера на търговските улици на различните части на града Гелзенкирхен предлага богат и разнообразен пазар. Има и широк спектър от кафенета, уютни кръчми и ресторанти. Многобройните паркове в града предлагат, особено в топлите месеци, място, където да се отпуснете и да се възстанови. Друга интересна забележителност е модел изложба влак "В Германия Експрес", който е най-големият по рода си в света до 2001 г. - само "Миниатюрните приказка" в Хамбург и "Loxx Миниатюрни свята" в Берлин са по-големи и днес. Театър-любители имат голям избор в Гелзенкирхен, както и да избирате между някои театри с различни фокуси. Така например, на музикалния театър в квартал предлага възможности за избор между опера, оперета, мюзикъл, балет, театър или кино за деца. Гелзенкирхен може да покаже интересни и впечатляващи сгради, като например водна кула "Вода Castle House Lüttinghof" или важни ренесансови Хорст крепост, която днес служи за служба по вписване.

Независимо дали за бизнес или отдих туристи, Гелзенкирхен е определено си струва да бъдат посетени. Търсене сега за настаняване на достъпни цени от нашата услуга нощувка gloveler.de Gelesenkirchen и откриване на този уникален град по своему. В уютна самостоятелна стая или напълно оборудван апартамент, можете да се отпуснете след напрегнат ден.

Резервирай изгодна квартира в Гелзенкирхен чрез gloveler - посредничестсво Гелзенкирхен:
  • Избери от богатия списък с предложения за стаи и пансиони.
  • Сравни различни квартири според разположението, цената и оборудването им.
  • Резервирай бързо и лесно.

Забележителности в Gelsenkirchen

ZOOM опит
Поради уникалната концепция с реалистични местообитания получите представа за спазване на животни в дивата природа, а не в зоологическата градина. Един от най-различни дисплеи се базира върху обилно и планински пейзаж на Аляска и е дом на мечки, елени, вълци и лос. За разлика от посетителите на Afica-зоната да мисли, че на сафари. В допълнение към африканските диви животни, включително лъвове, носорози, жирафи, зебри и, вие получавате възможността да проучи африкански пейзаж с лодка.
В Veltins-Arena
В Veltins-Арена "в Гелзенкирхен е на стадиона на Шалке 04. В Арена, която е била построена през 2001 г., предлага място за 78 437 зрители и е един от най-модерните стадиони в света. Многофункционалното-стадион служи и като място за концерти и оперни спектакли. Тъй като Veltins-Arena е получил статут Elite-стадион от УЕФА, както и финалите на Шампионската лига и УЕФА Лига Европа могат да се извършват тук
В Bleckchurch
В "Bleckchurch"е построена през 1735 и следователно най-старите сгради по рода си в Гелзенкирхен. Той е дом на няколко значими обекти на история на изкуството, като олтар Възраждането с така наречената "вечеря Вестфалия" от 1574.

Апартаменти и частни стаи в Gelsenkirchen